Søg
  • Karen Deleuran

Dyrker du gudinden i dig?


Er du spirituelt anlagt? Eller mener du at troen på, at der er mere imellem himmel og jord, er noget vås?


Uanset hvor du ligger henne på det spirituelle barometer, så læs med her. For dette indlæg handler om mere end blot en tro på noget guddommeligt.


Er du som mig en følsom sjæl, der igennem livet har kæmpet med at finde vejen til hvem du selv er. Måske er du, ligesom jeg er, vokset op i en dysfunktionel familie, der var præget af alkoholmisbrug og psykisk sygdom. Eller måske har du været udsat for andre grænseoverskridende og traumatiske oplevelser.
Jeg har igennem hele mit liv kæmpet med angst, stress, depression og PTSD. Et stort samsurium af indre kaos, der er opstået ud af nogle ydre omstændigheder, der også var kaotiske, uforudsigelige og grænseoverskridende. Det betød for mig, at jeg igennem min opvækst og ungdom aldrig lærte at mærke mine egne behov sådan rigtigt. Jeg var travlt optaget af at holde styr på den kaotiske verden omkring mig, der krævede at jeg hele tiden vejede stemningen og fandt ud af hvordan jeg skulle opføre mig tilsvarende.


Det har været en lang og sej kamp, at finde ind til hvem jeg er, men jeg er i dag kommet ret godt i mål. Jeg kan stadig udvikle mig og blive klogere, men det er vel en del af livets normale gang, som jeg endelig er faldet godt på plads i.


En af de ting, der har gjort en stor forskel, i min helings-proces er kontakten til min indre gudinde.


Og ja, det lyder måske lidt storsnudet, at jeg skulle være guddommelig inden i. Men ikke desto mindre er det det der er sket.


Ser man på det menneskelige liv med de yogiske briller, så er menneskekroppen det hylster vores indre, guddommelige og universelle gnist bor i. Kroppen er det hylster, som den guddommelige del af os, har en menneskelig oplevelse igennem. Som yogi overgiver vi os til troen på, at vi er en del af et større hele. Vi er alle små brikker i det universelle puslespil, og vi har alle vores rette plads et sted deri. Menneskelivet er ikke udødeligt – men det er den guddommelige gnist. Når menneskekroppen dør, rejser gnisten tilbage og bliver en del af den universelle energi.Da først jeg overgav mig til denne tanke om, at der inde i mig, var noget guddommeligt. Så skete der ligesom noget. Jeg begyndte at reflektere over, hvad denne guddommelige gnist betød for mig. Hvilke ord ville jeg beskrive denne guddommelighed med? Og vigtigst af alt: Hvis jeg et sted inde i mig er guddommelig. Hvad fortjener jeg så her i livet?


Det svar der om og om vender tilbage til mig, når jeg reflekterer over min indre gudinde er, at hun fortjener alt det bedste livet har at byde hende. Hun fortjener lykke, ro, kærlighed, glæde omsorg og overflod.


Og hvis en del af mig, fortjener alle de gode ting, jeg drømmer om, er det så ikke i virkeligheden ikke alle de ting som jeg længes efter dybt inde i hjertet? Og er det så ikke også alle de ting jeg i virkeligheden fortjener i mit liv?


JO!


Denne indre samtale har eksisteret inde i mig igennem det sidste årti, og jeg bliver hver dag bedre og bedre til at definere, mærke efter og sætte ord på, hvad min indre gudinde ønsker, fortjener og længes efter. Og jeg bliver dygtigere og dygtigere til hver dag at træffe valg, der ligger i linie med mine inderste drømme og længsler.


Jeg har fået skabt mig et liv, der ligger langt fra den måde jeg er vokset op på. En stor del af min udvikling ligger netop i, at jeg har lært at skabe kontakt til, og dyrke min indre guddommelighed eller gudinde.


Er du lige nu et sted i dit liv, hvor du er stresset, ked af det og utilfreds med livet? Så kan du have stor gavn af at starte din indre dialog med din guddommelige gnist. For her ligger svarene på, hvad det er du drømmer om og længes efter. Og vejen til det liv, du gerne vil have, finder du svarene på, når du lyttet til dit indre.

Jeg kan hjælpe dig med at lære konkrete teknikker til hvordan du skaber denne indre kontakt. Jeg underviser 1:1 – både online og fysisk i mine lokaler i Ejby (Kr. Hyllinge) – Når pandemien tillader det.


Har du brug for hjælp til at rykke dig i dit liv og komme nærmere det du drømmer om. Så kontakt mig i dag og få hjælp nu.


Namaste K

43 visninger0 kommentarer